ruyadagordum.org
rüya

Ana Sayfa | Soru Cevaplar | Yeni Makale Ekle | En Son Yapılan Yorumlar









rüya yorumları

rüya Hakkında Yorum Yapılmıştır


ılgın

bu siteyi çok beğendim ve herkese tercih ederim

2018-04-13

Kullanıcı oyu: 4,5

Hasan

Bir. Binekle hizli bir sekilde esimle zirveye ciktik zirvede ulu bir agacin dibinde durduk agacin kenari urkutucu derecede dik agacin dibinden asagiya inmeye calisirken tam dusme aninda agacin koklerine tutunuyorum bu esnada ayaklarim bileklerime kadar camura saplaniyor ve ben dusmekten kurtuluyorum hem agacin koklerine tutunurken ayaklarimda camura saplanmis sekilde kaliyorum.

2018-03-26

Kullanıcı oyu: 4,5

Behçet

Rüyada kırmızı erik yiyordum

2018-03-09

Kullanıcı oyu: 4,5

Nuray_yildiz@outlook.de

Rüyamda gelinim sacindan koparıp bana veriyor ve üstünde böcek var ve ben çok korkarak uyaniyorum

2018-03-03

Kullanıcı oyu: 4,5

Ayşe nur

Çok saçma yani rüyamfa mesaj atan sevmedim eaki bi erkek arkadaşım ben şuan zaten sevdim adamla beraberim

2018-02-18

Kullanıcı oyu: 4,5

Ayşe göl

Rüyamda dedem gelmiş köyümüzün yakınında bizi bekliyor ben yanında oluyorum babamlar bizi almaya geliyor ben cebinden çakmağı çıkarıp sigara sını yakıyorum ve annem geliyor oraya abimi bırakıp gidiyoruz

2018-02-17

Kullanıcı oyu: 4,5

Asker

Selam lutfen mesajima yanit verin,onceden tesekkurler,ben ruyamda kendi kizimi gordum,hersey hayattaki gibi cok guzeldi,sonra arkadaslarimla kizimin kalbin sokup yedik,kizim uyandi,cocuk oldugu icin halsizdi,yinede bana sariliyordu,seviyordu beni,cok ama cok pisman oluyorum ruyada,hickira hickira yaptigima gore cok agliyorum,cocuk yatiyor ve kalkmiyor,o kadar agladimki,arabama oturup mezarlik bakmaya gidiyordum,mezarlikda cok hurkutucu yerdeydi,ruya o kadar gercekciydiki,su anda yaza yaza goz yaslarima boguluyorum,yanit verirseniz beni cok mutlu edersiniz tesekkurler

2018-02-15

Kullanıcı oyu: 4,5

mehmet biçim

Rüyada ailemle birlikte balık tutuyorduk. o balıkların içinden de balık çıkıyordu

2018-02-13

Kullanıcı oyu: 4,5

Hatice

Rüyamda eski sevgilim hala çok seviyorum onu gördüm ben uyuyodum birden arkamdan yatağa girdi bana sarıldı neden geldin dedim ve gülümsedim ama çok içten sarıldı sonra işe gitmem diyerek gitti sizce neye çıkar

2018-02-12

Kullanıcı oyu: 4,5

Başak

Rüyamda iki daha önce kaçmış olan iki kuşumu ve kedi nin birini yediğini ve kediyi sopayla vurarak öldürdümüzere gördüm

2018-02-10

Kullanıcı oyu: 4,5

Gizli rüyacı

Çok güzel olmuşğŸ˜‰

2018-02-08

Kullanıcı oyu: 4,5

yusuf

rüyada koyun pazarlıgı yaptım ve postunda kınalı bır koyun satın alldım bu ne anlam gelir

2018-02-05

Kullanıcı oyu: 4,5

Nurdan

Ruyamda kendi dugun pastamdan bir dilim yedigimi gordum kendimi gelinlikle gordum

2018-02-05

Kullanıcı oyu: 4,5

Nazmiye

Ufacık baliklar

2018-02-05

Kullanıcı oyu: 4,5

Erdal

Gökyüzü den ateş yağdığını abimle motor sürerken gördük ve tam o anda büyük bir kapalı ev gibi bir yerde korunuyorduk fakat etrafımıza pencereden baktığımızda ateşler düşerken görüyorduk o anda kuzen lerden bir iki daha vardı ben onları koruyan biri olarak üzerlerine su tutuyordum ., anlamı nedir ., tşk ler

2018-02-05

Kullanıcı oyu: 4,5

Ceyhun

Ruyamda olmus annemi ciplak oldugunu ve ona sinirlendiyimi gordum giyinmesi icin

2018-02-04

Kullanıcı oyu: 4,5

rumuz:tecrübe

Maşallah tüm ihtimaller yazılmış zaten. Rüya böyle yorumlanmaz.
Onun dışında araba yanması kötü bir olayın gerçekleşeceğine işarettir. Malesef böyledir. Ama ileride düzelmeyeceği manasına da gelmez.

2018-02-04

Kullanıcı oyu: 4,5

Eylul

Tefonda kaynatam kus cennetine gitmis onu ariyorum kus sesleri duyuyorum

2018-02-02

Kullanıcı oyu: 4,5

Rukiye

Ben rüyamda bir tane adam gördüm bu adamla aynı evdeydim adam katıldı ve banyoya gittiğimde adamın öldürdüğü kişilerin kemikleri legendeydi kovalrdaydi rüyamda çok korkuyordum

2018-01-26

Kullanıcı oyu: 4,5

Betül

Rüyamda eski konuştuğum ve hoşlandığım adamın nasılsın yazdığını gördüm. İyiyim dedim o da nasıl gidiyor benimki gitmiyor dedi.

2018-01-25

Kullanıcı oyu: 4,5

nihal

merhaba
ruyamda kafasi kesilmis dondurulmus koyun gordum kapimin onun de duruyordu gorunce cok
korktum 😔

2018-01-24

Kullanıcı oyu: 4,5

Hatice

Ruyamda akcigerim koca bir parca borusuyla birlikte ic camasirimin icine dismus korkudan uyandim

2018-01-23

Kullanıcı oyu: 4,5

Esma

3 ay önce ölen sevgilimle evlendiğimi gördüm

2018-01-23

Kullanıcı oyu: 4,5

Didar demir

Yeşil seccade üzerinde namaz kılmak üzereyken gelirimiz benim seccadem diye çekti aldı

2018-01-23

Kullanıcı oyu: 4,5

Aleyna

Rüyamda kızımın tamirdeki telefonu geliyordu kırık ekranı yapılmış çok güzel olmustu

2018-01-22

Kullanıcı oyu: 4,5

Ahmet Ay

Kesilen agac govdesinde uzerinde arilar olan petk bal ve agacin kokunde sizma bal gordum bu badan bir kac kisiye ikram da bulundum.

2018-01-21

Kullanıcı oyu: 4,5

Muhammet

Rüyamda kuzu satın aldım

2018-01-21

Kullanıcı oyu: 4,5

Ayşe yılmaz

Rüyamda ablam gelinliksiz şekilde bir adamla evlendini göddüm ikiside çok mutluydu

2018-01-20

Kullanıcı oyu: 4,5

Yıldız

Rüyamda yokuş topraklı bi yerden kayıyorudum kucağımda sarışın bir kız çocuğu vardı aşagı doğtu sürükleniyodum ona bisey olucak diye cok korkuyodum her yer yıkılıyodu sadece ben degildim asagiya sürüklenen baskalarida vardi sag tarafımdaki yer sabitti bi kadın vardi cocugu vermek istemedim ama kurtulsun diye o kadinin kucagina verdim sonra icime bi aci oturdu nasil aldigimi hatirlamiyorum ama tekrar aldim o kiz cocuğunu..

2018-01-20

Kullanıcı oyu: 4,5

nuran demircan

Ruyamda tu aletin cukuruna dustum erkek arkadasim elimden tutup cikarmak icin cekti orda uyandim yorunlagin lutfen tsk

2018-01-20

Kullanıcı oyu: 4,5

melike

Rüyamda yerde gümüş tek taş yüzük buldum ve parmağıma taktım bu ne anlama geliyor

2018-01-17

Kullanıcı oyu: 4,5

maryam

kedi benim elma isiriyor ruya da ne anlama gelir ve bi kedi daha vardi o beyaz rang

2018-01-17

Kullanıcı oyu: 4,5

emine

Ruyamda tarla gibi bir yerdeyiz her yerde kalin kalin yilanlar var baslari gozukmuyor ama sonra ayagimda kucuk solucan gibi beyaz bir sey var salliyorum ayagimi gitmiyor sonra ayagimdan dusurdum aman soluncanmis dedim sonra ayni renkte daha buyu cikti geldi o ayagimdaki yavrusuymus o bembeyaz yilan bana hic dokumadan yanimdan gecti gitti yerde cantam vardi onun ustune kabugunu degistirdi ve pisledi topragin altina gitti sonra eve geliyorum iki kiz cocugu var ve bensurekli banyo yapmak istedigimi belirtiyorum oradakilere su bulunmuyor falan oyleydi sizce anlami ne ?

2018-01-17

Kullanıcı oyu: 4,5

Elvin

İki inek satın alıyoruz eve getiriyoruz paralarını çıkarıp veriyordum

2018-01-16

Kullanıcı oyu: 4,5

Büşra

Ben abime sarıldım ve ağlıyordum

2018-01-15

Kullanıcı oyu: 4,5

Havize

Rüyada ölmüş annemin evlendiğini görmek

2018-01-15

Kullanıcı oyu: 4,5

Ayşe

Oğlumu barajın siyah sularindan bogulmaktan kurtardim

2018-01-14

Kullanıcı oyu: 4,5

KADİR

Rüyada çocuk kaçırma

2018-01-13

Kullanıcı oyu: 4,5

sibel

Henüz yere düşmemiş yağmur damlası

2018-01-13

Kullanıcı oyu: 4,5

Hatice

Yorumlar güzel ins hayra çıkar beklediğim sevince ulaşırım Allahın izniyle

2018-01-11

Kullanıcı oyu: 4,5

Filiz

Evliyim fakat ruyada orta yaşlı bir beyle evlendim

2018-01-10

Kullanıcı oyu: 4,5

Sevilay

Rüyamda dörduz bebek doğurdun ikisi çok güzel bir kızdı ikisini hatırlamıyorum ne anlama geliyor

2018-01-09

Kullanıcı oyu: 4,5

Emine

Rüyada esimin ve benim akrabalarim kadin erkek 2 odadalardi erkekler bi odada kadinlar bi odada ve eski sevgiliside vardi annesi babasi da var ben cok üzülüyorum onlar var diye esim görüp yine onla gecen gunlerini hatırlayacagini ve sevdigini biliyorum ve esimin eski sevgilisi ile yanyana otururken bana diyoki senin eşim kim bende dedimki ömer ve anladi onun eski sevgilisi ile evlendigimi agladi bende sinirlendim ve kendi adima üzüldüm niye agliyo ya diyorum o benim eşim onun degil ofkelendim o kiza ve diyer odaya gitti erkeklerin odasina esim olan omerin yüzüne bakti agladi benim esimde hic bisey demedii ve kiz o odadan cikti ve kadın larin odasina girdi annesine baktı anneside üzüldü kizini ogle gorunde ve sonradan ne oldu ise bana dedilerki esimin eski sevgilisi ile annasi sen bizi kurtandinmi bisey dediler gulerek ama şuan htirlamiyorum orasini ne dediklerini hep beraber ayni softada cay iciyoruzz bizim akrabalarin gerdanlarinda kollarinda bilezikler varr bende bileziklerim var eşimin eski sevgilisindede bilezikleri var ve aklima gelmişken sofradan once bana demisti ya senin esin kim ben sordum sonra onun kolundaa bilezik gorunce bende kendi kendime dedimki onunda var bende sorayim bakim o evlimi sordum sen evlimisin yok dermiş gibi bisey demedii ve herkezz guluyor cay icerkenn ben gulemiyorum guluyorum ama esimin eski sevgilisini yanimda goruyorum ya sinir oluyorum bunum burda ne isi var diyorum bN lutfenn cevap verinn bekliyorumm

2018-01-09

Kullanıcı oyu: 4,5

izel

valla ben rüyamda olgun iri yeşil erik gördüm

2018-01-08

Kullanıcı oyu: 4,5

Efe

Yunus kardeşim o gördüğün yılan senin nefsin sen nefsinden kaçıyorsun sakınıyorsun belkide onun isteklerini yapmamak istiyosun ama yinede yapıyorsun bol bol kuranı kerim oku vesselam

2018-01-08

Kullanıcı oyu: 4,5

Ayşenur

Yorumlar doğru bence bana göre

2018-01-08

Kullanıcı oyu: 4,5

Udjhdhd

Ruyada kagit yedigini gormek olumlu islerw tabidir

2018-01-07

Kullanıcı oyu: 4,5

Fatma

Gelinlikle düğün salonuna girdiğini görmek

2018-01-07

Kullanıcı oyu: 4,5

rabia

Çarşamba günü gecesi annem nisanlimi rüyasında görmüş ardına bakmadan gidiyomus ona yetiseyim derken bir çukura düşmüş temizlenmis bir çukur ama yinede pislik varmış nisanlim bir keci surusunun arasında kaybolup gitmiş ve sabah nisanlimi islemedigi bir suçtan tutukladilar iftira atılmış cevabınızı bekliyorum

2018-01-05

Kullanıcı oyu: 4,5

Nehir

Annemin üzerinde yeşil bir örümcek vardı bende çok korktum

2018-01-05

Kullanıcı oyu: 4,5
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |

 














Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | Yardım Forumları

rüya, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Nisan - 2018