ruyadagordum.org
rüya

Ana Sayfa | Soru Cevaplar | Yeni Makale Ekle | En Son Yapılan Yorumlar









rüya yorumları

rüya Hakkında Yorum Yapılmıştır


melike

Rüyamda yerde gümüş tek taş yüzük buldum ve parmağıma taktım bu ne anlama geliyor

2018-01-17

Kullanıcı oyu: 4,5

maryam

kedi benim elma isiriyor ruya da ne anlama gelir ve bi kedi daha vardi o beyaz rang

2018-01-17

Kullanıcı oyu: 4,5

emine

Ruyamda tarla gibi bir yerdeyiz her yerde kalin kalin yilanlar var baslari gozukmuyor ama sonra ayagimda kucuk solucan gibi beyaz bir sey var salliyorum ayagimi gitmiyor sonra ayagimdan dusurdum aman soluncanmis dedim sonra ayni renkte daha buyu cikti geldi o ayagimdaki yavrusuymus o bembeyaz yilan bana hic dokumadan yanimdan gecti gitti yerde cantam vardi onun ustune kabugunu degistirdi ve pisledi topragin altina gitti sonra eve geliyorum iki kiz cocugu var ve bensurekli banyo yapmak istedigimi belirtiyorum oradakilere su bulunmuyor falan oyleydi sizce anlami ne ?

2018-01-17

Kullanıcı oyu: 4,5

Elvin

İki inek satın alıyoruz eve getiriyoruz paralarını çıkarıp veriyordum

2018-01-16

Kullanıcı oyu: 4,5

Büşra

Ben abime sarıldım ve ağlıyordum

2018-01-15

Kullanıcı oyu: 4,5

Havize

Rüyada ölmüş annemin evlendiğini görmek

2018-01-15

Kullanıcı oyu: 4,5

Ayşe

Oğlumu barajın siyah sularindan bogulmaktan kurtardim

2018-01-14

Kullanıcı oyu: 4,5

KADİR

Rüyada çocuk kaçırma

2018-01-13

Kullanıcı oyu: 4,5

sibel

Henüz yere düşmemiş yağmur damlası

2018-01-13

Kullanıcı oyu: 4,5

Hatice

Yorumlar güzel ins hayra çıkar beklediğim sevince ulaşırım Allahın izniyle

2018-01-11

Kullanıcı oyu: 4,5

Filiz

Evliyim fakat ruyada orta yaşlı bir beyle evlendim

2018-01-10

Kullanıcı oyu: 4,5

Sevilay

Rüyamda dörduz bebek doğurdun ikisi çok güzel bir kızdı ikisini hatırlamıyorum ne anlama geliyor

2018-01-09

Kullanıcı oyu: 4,5

Emine

Rüyada esimin ve benim akrabalarim kadin erkek 2 odadalardi erkekler bi odada kadinlar bi odada ve eski sevgiliside vardi annesi babasi da var ben cok üzülüyorum onlar var diye esim görüp yine onla gecen gunlerini hatırlayacagini ve sevdigini biliyorum ve esimin eski sevgilisi ile yanyana otururken bana diyoki senin eşim kim bende dedimki ömer ve anladi onun eski sevgilisi ile evlendigimi agladi bende sinirlendim ve kendi adima üzüldüm niye agliyo ya diyorum o benim eşim onun degil ofkelendim o kiza ve diyer odaya gitti erkeklerin odasina esim olan omerin yüzüne bakti agladi benim esimde hic bisey demedii ve kiz o odadan cikti ve kadın larin odasina girdi annesine baktı anneside üzüldü kizini ogle gorunde ve sonradan ne oldu ise bana dedilerki esimin eski sevgilisi ile annasi sen bizi kurtandinmi bisey dediler gulerek ama şuan htirlamiyorum orasini ne dediklerini hep beraber ayni softada cay iciyoruzz bizim akrabalarin gerdanlarinda kollarinda bilezikler varr bende bileziklerim var eşimin eski sevgilisindede bilezikleri var ve aklima gelmişken sofradan once bana demisti ya senin esin kim ben sordum sonra onun kolundaa bilezik gorunce bende kendi kendime dedimki onunda var bende sorayim bakim o evlimi sordum sen evlimisin yok dermiş gibi bisey demedii ve herkezz guluyor cay icerkenn ben gulemiyorum guluyorum ama esimin eski sevgilisini yanimda goruyorum ya sinir oluyorum bunum burda ne isi var diyorum bN lutfenn cevap verinn bekliyorumm

2018-01-09

Kullanıcı oyu: 4,5

izel

valla ben rüyamda olgun iri yeşil erik gördüm

2018-01-08

Kullanıcı oyu: 4,5

Efe

Yunus kardeşim o gördüğün yılan senin nefsin sen nefsinden kaçıyorsun sakınıyorsun belkide onun isteklerini yapmamak istiyosun ama yinede yapıyorsun bol bol kuranı kerim oku vesselam

2018-01-08

Kullanıcı oyu: 4,5

Ayşenur

Yorumlar doğru bence bana göre

2018-01-08

Kullanıcı oyu: 4,5

Udjhdhd

Ruyada kagit yedigini gormek olumlu islerw tabidir

2018-01-07

Kullanıcı oyu: 4,5

Fatma

Gelinlikle düğün salonuna girdiğini görmek

2018-01-07

Kullanıcı oyu: 4,5

rabia

Çarşamba günü gecesi annem nisanlimi rüyasında görmüş ardına bakmadan gidiyomus ona yetiseyim derken bir çukura düşmüş temizlenmis bir çukur ama yinede pislik varmış nisanlim bir keci surusunun arasında kaybolup gitmiş ve sabah nisanlimi islemedigi bir suçtan tutukladilar iftira atılmış cevabınızı bekliyorum

2018-01-05

Kullanıcı oyu: 4,5

Nehir

Annemin üzerinde yeşil bir örümcek vardı bende çok korktum

2018-01-05

Kullanıcı oyu: 4,5

Leyla

Hamile kadinin ruyada 3 tane balik tutmasi

2018-01-04

Kullanıcı oyu: 4,5

Medine

Rüya da koyun pisliği süpürüp bir tarafa biriktiritordum

2018-01-03

Kullanıcı oyu: 4,5

Muhammet aydemir

Abimle camide namaz kılıca ben ikindiyi kılarken kıble in sag yöne dönüp öyle kılıyorum ters şekilde sonra secdeye gittiğimde birisi sırtıma çıkıyor kalkamıyorum sonra çok sinirlenip namazı bozuyorum adamı iyi bi dövüyor um ama banamısın demiyor kan bile yok

2018-01-02

Kullanıcı oyu: 4,5

Feyzanur

Dayıyla evlenmek

2017-12-31

Kullanıcı oyu: 4,5

Kübra

Rüyamda eşimin eski sevgilisi eşimin telefonuna kendi resimlerini ve bebek resmini yolladı bende resmi görünce dışarı çıktım.kızı gördüm onunla kavga ettim ama kızın hiç umrunda olmadı kalktı telefonu yine eline aldı inadıma sonra eve gittim eşim eve geldi onunla tartıştım sonrada evi terk etmeye kalktım annem geldi onların evine gitik.

2017-12-31

Kullanıcı oyu: 4,5

Nurhan

OgluM yatagina kusuyordu

2017-12-27

Kullanıcı oyu: 4,5

Elif

Bugün rüyamda biri bana kırmızı keçeli kalem veriyodu.bunun anlamı nedemek acaba

2017-12-24

Kullanıcı oyu: 4,5

Gizlii

Sevgilimle ayrıldığımda görmüştüm bı kaç hafta sonra yazmıştı yine ayrıyız yine gördüm ama sevdiğim hâlde bu sefer yazmasını istemiyorum

2017-12-21

Kullanıcı oyu: 4,5

Halil

Rüyada yarı gövdesi olmayan bir ağaç vardı annem de yanım daydı koyunlar vardı ağacın yukarısı gençti ama altı çöktü çökecekti ittirdim galiba altında kalıyordum zor kaçtım o da devrildi ne anlama geliyor yorumlarsanız sevinirim

2017-12-17

Kullanıcı oyu: 4,5

Hülya

Kuru ağaç önüme devrildi parçalandı

2017-12-14

Kullanıcı oyu: 4,5

sevda As

rüyamda yeşil tahta kapı gördum Yarasalar var onlardan kaçmak için biyere sığınyorum oda büyük yeşil tahta kapi

2017-12-12

Kullanıcı oyu: 4,5

Nagihan

açık kahverengi bir atın üzerindeydim yanımda birisi vardı beyaz bir atın üzerindeydi elele hızla at biniyorduk ve birşeyler konuşuyorduk

2017-12-10

Kullanıcı oyu: 4,5

Gulsefa

Ruyamda babam uzerime bir cok fare atiyor ben korkup barmaya basladim

2017-12-06

Kullanıcı oyu: 4,5

Mukaddes

Rüyamda amcamın kızının öldüğünü gördüm ama yabancı bir ülkedeyiz cenazeyi göstermiyorlar ve ben anlamsız bir şekilde hıçkıra hıçkıra ağlıyorum

2017-12-05

Kullanıcı oyu: 4,5

cabbar

Yanlis yorum yapulmus

2017-11-29

Kullanıcı oyu: 4,5

Belkıs

Mrblar rüyamda sokakta yürürken evlerin camlarında ve balkonlrinnda illerinde asılı heryerde yeşil renkli secade asılı birinle konuşuyorum soruyorum bunlar neden serili yikandilar oyuzden asılı bide sokaklar gülsuyu kokuyordu ve bir anda hac örtüsü görüyorum serili olarak

2017-11-25

Kullanıcı oyu: 4,5

selin

Pek hayìrlì degil

2017-11-19

Kullanıcı oyu: 4,5

Suat

Boşanma aşamasında olduğum karımı rüyamda başka biriyle evlendiğini gördüm

2017-11-17

Kullanıcı oyu: 4,5

mehmet

Rüyad yabancı bir kızla evkendim ve çocuğumuz oldu cevap verin

2017-11-17

Kullanıcı oyu: 4,5

Nuray

Rüyamda Karakaya da şu kaynatıyoruz ölen annem den poşet aldım ölen babamda abimin kolunu kırdığını soyledi

2017-11-15

Kullanıcı oyu: 4,5

sevim

ruyamda kayinvalidem bebek doguruyo sonradan oluyo ben kucagima aliyorum kucagimda canlaniyo ne anlama geliyo

2017-11-13

Kullanıcı oyu: 4,5

cigdem

rüyamda ban ait bildigim bir kız cocuk emzirdim manası nedir

2014-09-05

Kullanıcı oyu: 4,5

hicran

Ben cocuk isteyen bir kadınım esimle tüp bebek denedik olmadı sorun esimde azospermi neyse ben sabah bir rüya gördüm 1 yaslarinda bir erkek bebek ama okadar güzel ki Kıyamadim bakmaya zorla emmek istedi mecbur verdim emdi bende çok şaşırdım göğsümden süt geldi bende eşime gösterdim oda şaşırdı sıktım yüzüne süt fışkırdı sonrada evlilik fotograflarimi gördüm 7 yaslarinda bir cocuk onlara bakiyo sonrada köyde babanem ile kahvaltı yaptım uyandım yorumunuzu cok merak ediyorum

2014-07-07

Kullanıcı oyu: 4,5

gülbeyaz

ben bekarım rüyamda bir kız çoçugunu emziriyorum benim çoçugummuş ama ğöğsümden süt ğelmiyo bebek aç kaldı die üzülüyorum.Yorumlarınızı beklıyorum teşekkr ederm

2014-06-07

Kullanıcı oyu: 4,5

özlem

ben rüyamda ekek bebek emzirdiğimi gördüm ve çoçuk doydu

2014-05-02

Kullanıcı oyu: 4,5

bahar altay

rüyamda tanımadığım bir adam cocuk emziriyodu bu nedemek anlamı ne

2014-04-18

Kullanıcı oyu: 4,5

büşra

rüyamda erkek mi kızmı belli olmayan bir yenidogan bebeği emzirdiğimi gördüm yalnız sütüm gelmiyordu ve bebek defalarca denedi ve memeyi bıraktı bu ne demek?

2014-04-12

Kullanıcı oyu: 4,5

Ali

Silahla arkadaşlarımı vurdum

2017-06-07

Kullanıcı oyu: 4,5

sibel

tamam bu kadarı iyi güzel de mecburiyetten kendimiizi korumak maksadıyla yapmışsak ne olur ... ?

2015-06-28

Kullanıcı oyu: 4,5

berfin

ben rüyamda kulağıma kurşun sıkıldığını ve sonradan bunun çıktığını ve ölmediğimi gördüm. Ne anlama gelir? açıklarsanız sevinirim

2015-04-03

Kullanıcı oyu: 4,5
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |

 














Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | Yardım Forumları

rüya, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Ocak - 2018